دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

کارت سوخت و طرح ترافیک تاکسی‌های غیرفعال لغو می‌شود

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد: کارت سوخت و طرح ترافیک تاکسی‌های غیرفعال لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، شادی مالکی در جلسه صبح امروز ستاد استقبال از مهر که در مرکز کنترل ترافیک شهر تهران برگزار شد، اظهارداشت: شناسایی تاکسی غیرفعال و بازگرداندن ۶۰۰۰ تاکسی به چرخه فعالیت انجام شده است.

 

وی افزود: ۱۸۰۰ تاکسی که مدت زیادی بنزین نزده‌اند، شناسایی شد و در این راستا وارد فاز اجرایی کنترل آنها شده‌ایم به صورتی که در پی هماهنگی‌های انجام شده پیامک هشدار برایشان ارسال شده و در صورت عدم توجه در پروسه قانونی کارت سوخت و طرح ترافیک این تاکسی‌ها لغو می‌شود.

 

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: استقرار خودروهای گشت در سطح معابر نیز انجام شده است.

 

مالکی در مورد وضعیت سرویس مدارس گفت: تاکنون ۳۰۰۰ خودرو در سامانه سپند ثبت نام کرده و ۲۰۰۰ راننده تأیید صلاحیت شده‌اند، همچنین برای ۶۰۰۰ دانش آموز از طریق سامانه سپند تخصیص سرویس مدرسه شد.

 

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: از امروز شناسایی سرویس‌های مدارس غیرمجاز در سطح معابر و مدارس را با هماهنگی پلیس اجرا خواهیم کرد و گشت‌های مشترک تا پایان آذرماه اجرایی خواهد شد./ مهر

ارسال نظر